ERBA Groep koopt eerste 12 kW fiber lasersnijder van Amada

ERBA Groep heeft de eerste, door Amada verkochte, 12 kW plaatlasersnijder gekocht. Amada bedient klanten in Nederland, Duistland, Oostenrijk en Oost-Europa. De plaatlaser wordt in maart 2022 in Veenendaal geleverd.

Mede-eigenaar Jolanda van Soest vertelt: ‘Ons bedrijf is continue in ontwikkeling en om aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen, kochten we vorig jaar al een 9kW fiber plaatlasersnijder bij Amada voor onze vestiging in Veenendaal. We merkten al snel dat we nog meer capaciteit nodig hebben om ons volledige productiepotentieel te kunnen benutten. Daarom hebben we nu geïnvesteerd in een 12 kW plaatlasersnijder. We vervangen daarmee één van onze zes plaatlasers. Het is de eerste 12 kW plaatlasersnijder die Amada verkocht heeft.’

Meer Lezen