LC-F1 NT – Gewoon geniaal lasersnijden

Flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, zuinigheid en betrouwbaarheid waren de belangrijkste vereisten waaraan AMADA’s F1-serie in 2007 trouw voldeed.
Met aanzienlijk verbeterde prestatieparameters en verschillende technologische innovaties waren deze lasersnijmachines zowel economisch als ecologisch overtuigend.

De LC-F1 NT lasermachine won de MM Award op de EuroBLECH 2008 in de categorie “Flexible Blechbearbeitung” (Flexibele plaatbewerking).

Met de LC-F1 is een volledig nieuwe CAM-software van AMADA uitgebracht. Dr. ABE Blank was een volautomatisch programmeersysteem voor plaatbewerking waarmee AMADA stans-, laser- en stans-laser-combinatie machines geprogrammeerd konden worden.

Dr. ABE Blank ondersteunde de gegevensuitwisseling met de AMADA SDD-database. Met behulp van de SDD-database waren alle productie-relevante gegevens altijd en overal on-demand beschikbaar – van het afzonderlijke onderdeel met technologietoewijzing tot de voltooide bestelling via verschillende plaatwerk lay-outs.