Opening van het Solution Center in Haan

Solution Center

In 2009 is het Solution Center in Haan geopend. Het totaalconcept van het gebouw maakt deel uit van de doelstelling om onze klanten consistent en zo goed mogelijk te ondersteunen om ook in de toekomst innovatief, concurrerend en economisch te blijven werken. Het Solution Center is er niet enkel voor het tonen van de technologieën, maar vooral voor een oplossingsgericht aanbod in analyses, advies en training. Op deze manier wordt de gebruiker uitgebreid geïnformeerd en getraind met betrekking tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van metaalproductie.

De architectuur van de gebouwen ? is ruim en open, een stijlvolle combinatie van vorm en functie die in harmonie is gebracht met de omringende natuur. Respect en verantwoordelijkheid voor natuur ?en milieu maken deel uit van de AMADA-filosofie en werden uiteraard ook meegenomen bij de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor.