Stans-fiberlasercombinatie EML-AJ op onze zomerhuisbeurs “SOLUTION” in Haan met bijzonder compacte automatisering ASR 3015 PR

EML-AJ met ASR PR

Ervaar onze stans-fiberlasercombinatie EML-AJ met bijzonder compacte automatisering ASR 3015 PR op onze huisbeurs “SOLUTION” in Haan, die van 13 -16. Juni 2023 plaatsvindt in ons Solution Center 🚀.

EML-AJ met bijzonder compacte automatisering ASR 3015 PR

De nieuwe AMADA ASR 3015 PR is het enige systeem op de markt dat volautomatisch laden en lossen en het sorteren van onderdelen combineert in één bijzonder compact systeem. In combinatie met de AMADA EML-AJ realiseert het systeem productiviteitsstijgingen tot wel 35 procent op een totale oppervlakte van ca. 139 m².

!! SEMINAR !! Op woensdag 14 juni 2023 wordt u vanaf 10.30 uur in onze SE-studio een seminar aangeboden over onze EML-AJ met de volgende aandachtspunten:

  • Wat zijn de bijzondere voordelen van de EM-AJ stans-fiberlasercombinatie technologie?
  • Buitengewone productiviteit gecombineerd met maximale flexibiliteit, besparingspotentieel door laden en lossen en sorteren van onderdelen in de kleinste ruimte
  • Uitzonderlijke kenmerken, unieke toepassingsvoorbeelden onder de noemer “Wist u dat?”

Hebben we uw interesse gewekt? Registreer u dan hier (https://come2haan.amada.nl) en maak een afspraak voor een individueel en persoonlijk gesprek.

Meer informatie vindt u hier: https://haan.amada.nl

Wij verheugen ons erop u te ontmoeten 😊!