HG-ATC – Snel laden en lossen met vier onafhankelijke gereedschapsmanipulatoren


Moderne bedrijven hebben oplossingen nodig die er steeds meer op gericht zijn de productietijden te verkorten, processen efficiënter in te richten en de noodzaak van bepaalde vaardigheden te verminderen.

De Amada HG-ATC maakt gebruik van vier onafhankelijke gereedschapsmanipulatoren om het Amada gereedschap, made by Wila, snel automatisch te laden en te lossen, met een veilige gereedschapsvergrendeling door de hydraulische klemming. De mogelijkheid om stempels om te keren voegt extra flexibiliteit toe aan complexe gereedschapslay-outs, efficiëntie op zijn best.

Krachtige offline VPSS 4ie bend-software verkort de insteltijd drastisch met de mogelijkheid om programma’s rechtstreeks naar de besturing te scannen.

https://youtu.be/eKp4xqrcQKA