HRB-ATC – HRB-ATC – Verhoog de productie tot 300% met automatische gereedschapswisselaar

Heeft u de voordelen van het automatisch wisselen van gereedschap overwogen? Het instellen van gereedschap tussen twee taken door, kan de meest tijdrovende handeling zijn. Evenals ongeschoolde operators en arbeid in het algemeen. Een HRB-ATC verhoogt de productie met wel 300% wanneer wordt gemeten in vergelijking met conventionele kantbanken.

De AMADA HRB-ATC kantpers is een krachtige en effectieve machine die de lat hoger legt voor het buigen van plaatwerk. Om de compatibiliteit te maximaliseren, kan deze kantbank functioneren met bestaande gereedschappen. Bij gebruik van de AMNC 3i-besturing kunnen operators de interface individueel aanpassen, waardoor deze geschikt is voor elke gebruiker. Bovendien is de Lite-modus beschikbaar, wat het gehele proces vereenvoudigt.

Voor meer informatie over de voordelen en productiviteitsverbeteringen die deze machine uw bedrijf kan bieden, klik hier: